skip to Main Content
SamenSterk Op Het LiveLife55+ Event!

SamenSterk op het LiveLife55+ Event!

Sta je volop in het leven, wil je genieten, bewuste keuzes maken en nieuwe uitdagingen aangaan? Laat je verrassen en kom kennis en inspiratie opdoen bij het Univé LiveLife55+ op 6 en 7 juni van 10.00 tot 17.30 uur in het AFAS Stadion!

Het kunstcollectief SamenSterk is een van de exposanten op het Univé LiveLife55+Event. De expositie geeft een overzicht van alle kunstenaars van SamenSterk. Zij tonen hun werk en zullen aanwezig zijn.

Het event biedt informatie over de thema’s Vakantie & Vrije Tijd, Zorg & Welzijn, Wonen, Financiën en Beauty. Voor de hoofdingang staan op ROUTE55 de nieuwste auto’s, fietsen, boten, campers en motoren. Op deze uitgebreide beurs zijn er meer dan 75 exposanten, diverse buitenactiviteiten en live optredens op het terras. U kunt kennis en inspiratie opdoen tijdens lezingen en workshops. Ontspannen en genieten. Een massage, een proeverij of advies over styling, huid- of haarverzorging? Binnen het stadion zijn veel inspirerende activiteiten zoals modeshows, proeverijen, rondleidingen, exposities en is er een aparte wellness ruimte.

Voor iedereen van 55+ en jonger. Schrijf voor 1 mei in dan betaal je € 10; na deze datum bedraagt de entreeprijs € 15. Voor meer informatie over het programma en inschrijven: www.livelife55plus.nl

Back To Top