skip to Main Content
Inge Zoet

Inge Zoet (1966). Als kind was ik altijd aan het tekenen en schilderen. Totdat ik ging werken en door tijdgebrek ben gestopt, maar ook door gebrek aan zelfvertrouwen.

Een aantal jaren geleden ben ik mijn passie na lange tijd weer gaan oppakken. Ik besloot van alles uit te proberen op het gebied van creativiteit. Je ziet daarom van mij zowel schilderijen als tekeningen en andere mixed media.

Ik neem heel graag deel aan het kunstcollectief Samen Sterk omdat ik het een goed initiatief vind en we elkaar inspireren, motiveren en helpen. We versterken elkaar in het tonen van ons talent.

De muren van ongeveer 10 wijkcentra en andere accommodaties in en om Alkmaar krijgen een mooi aanzicht door een expositie van één van de kunstenaars. Ieder kwartaal een andere expositie. En een of twee keer per jaar exposeren we samen. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Steunt u het initiatief? Wilt u ook exposities voor uw locatie? Neem dan contact met mij op via telefoon: (06) 13 90 80 14 of via mail: Mail mij

Inge Zoet

Back To Top